Vendégkönyv


Több éve - több megoldandó feladatom miatt keresem fel időközönként Erikát. Voltam már nála oldáson, és sokszor egy-egy beszélgetésünk közben bukott ki pont az a mondat, amire ott és akkor szükségem volt, ami segített átlendülni.

Legutóbb az Access Bars kezelését próbáltam ki. Előzetesen csak annyit tudtam róla, hogy segít elhagyni az elavult szokásokat, "letenni" minden felesleges terhet, ami visszatart, hogy az legyek, aki szeretnék. Nagyon megtetszett, pont erre volt szükségem, hogy szabadon szárnyalhassak, hogy mások rossz/negatív gondolatai visszarántsanak, és visszatartsanak. De arra nem számítottam, ami a kezelés következménye lett!
Fantasztikus és kézzel fogható, látványos utat jártam be öt kezelés után. Ha csak annyi eredménye lett volna, mint amire magamtól gondoltam előtte, már azzal is beértem volna, de sokkal több lett! Évek óta tartó egészségügyi problémám szűnt meg - kiderült, hogy csak egy régi, rossz beidegződés volt a fájdalom. Súlyos anyagi terheket cipeltem, amiket az 5. kezelés végére a "semmiből érkezett lehetőségekkel" letettem. Azóta nem zaklat fel, ha más kishitű, negatív vagy lehúzó megjegyzéseket tesz rám vagy az életre. Egyszerűen nem jut el hozzám, szárnyakat kaptam! Olyan új dolgokba vágtam bele, amikben korábban sosem gondoltam volna, hogy egyszer örömömet lelem, kevesebbet stresszelek, nem aggódom mindenen, és hosszú még a sor.

Tényleg mindenkinek csak ajánlani tudom szívből! Egy óra pihenés a kezelés, de ami utána jön, az maga a csoda! Köszönöm Erika!

Melinda

Egyik barátnőm ajánlásával ismerkedtem meg Erikával. Már az első találkozásunk új megvilàgításba helyezte életem problémáit. Erika szakmai tudása,elhivatottsága és empatikus személyisége olyan pozitív fordulatokat eredményezett mind a magánéletemben,mind a munkámban,amiért egész èletemben hálás leszek. Köszönöm!

Kriszta

Én nagyon sokféle dologgal próbálkoztam már, hogy megoldjam eddigi életem megoldatlan, tudatalattiba elnyomott problémáit. Igazából semmi nem segített, míg ajánlás útján rá nem találtam Erikára, aki nem csak igazán kivételes szaktudásával, hanem tiszta, őszinte személyiségével is hozzájárult ahhoz, hogy megtaláljam lelki békémet, és azt az utat, amelyen haladni szeretnék.

Mindenkinek jó szívvel tudom ajánlani, ha szeretné megtalálni a helyes irányt az életében!

Vali

Erika segítségével olyan összefüggésekre világítottunk rá eddigi életemben, melyek remélem így megoldhatók, feldolgozhatók lesznek, és nem cipelem tovább szüleim, nagyszüleim terheit. Végre élhetem azt a teljes életet, melyet rám szabtak.

Kezelés után olyan, mintha valaki levette volna a köveket az ember válláról, és ez az ami pótolhatatlan.

Köszönöm Erika!

Ági

Csillogó, tiszta tekintet. Kedves, őszinte mosoly. Halk, határozott mondatok. Az első emlékeim Erikáról... Ezekkel a dolgokkal azt sugallja: Jól vagyok magammal, a környezetemmel! Ha neki sikerült, akkor az Ő segítségével, talán nekem is! Ezzel a reménnyel találkoztam Vele, és az általa közvetített módszerrel. Nem csalódtam. Az oldások alatt mindvégig nagyon őszintén el tudtam mondani a gondjaimat. Olyan kérdésekre kerestünk és találtunk válaszokat, melyeket eddig talán magamnak sem fogalmaztam meg. Erika és a kineziológia persze nem oldják meg helyettem a problémákat, ezek megértéséhez, feldolgozásához azonban nagy segítséget kaptam.

Erika! "Hálás vagyok ezért a napért!"

Edit

Esettanulmány: egy 27 éves férfi szorongásos tünetekkel, hangulat ingadozásokkal, valamint alvási nehézségekkel keresett fel. Az oldásban a magzati kor 8. hónapja jött ki a probléma okának. Természetesen erre tudatos szinten nem emlékezhetett kliensem, a tudatalattija azonban örzött egy negatív emléket. Ezt a blokkot feloldottuk, és a férfi karja jelezte, hogy elég volt ez az egy oldás a problémájára.
Később elmondta, hogy édesanyja megerősítette az időpontot. Terhessége 8. hónapjában valóban érte egy negatív élmény, ami miatt bűntudatot hordozott magában. Ezt az érzést a magzat is "átvette" anyjától, és innen származott a blokkja a jelenben.
Az oldást követő héten szorongásai megszűntek, jól alszik, és kiegyensúlyozottnak érzi magát.
Idézem: "A hangulatom stabil, szorongás megszűnt, jól, pihentetően alszom mindenféle praktika nélkül (citromfű tea, stb). Ráadásul a kuszának tűnő dolgok/gondolatok is letisztultak - rájöttem, hogy ezt nem kell erőltetni, időt kell hagyni magamnak."

Régóta gyanakodtam rá, hogy gondjaim vannak az étkezéssel. Többször sikeresen lefogytam pár kilót, de hamar a duplája jött vissza. Ezen problémámmal kerestem fel Erikát.

Az oldások segítettek feldolgozni a rég elfelejtett gyermekkori sérelmeimet, és rámutattak a problémám eredetére.
Evéskényszerem már az első alkalom után csökkent, majd két kezelést követően teljesen elmúlt. Ennek már 5 hónapja, elértem a kitűzött célomat, és tartom súlyomat.
Hamarabb kellett volna találkoznom Erikával, de jobb később, mint soha!

Köszönöm Erika!

Miklós

Évek óta étel és édesség függőségem volt. Nálam ez pontosan olyan volt, mint másnál az alkohol vagy a cigaretta. Nagyon sok módszert kipróbáltam már, de mindegyik csak ideig-óráig tudta ezt az állapotot megszüntetni. Ezért fordultam Erikához. Már az első alkalom után éreztem, hogy megszűnt a kényszeres evés, és úgy tűnik sokkal tartósabb az eredmény mint a korábbi módszerekkel. Ha nem is sikerült lefogynom (mert ahhoz rengeteg mozgás kéne) de legalább nem hízom tovább. Már ez is egy hatalmas eredmény nálam.

Péter

Aki felkeresi Erikát, azt nagyon kellemes hangulat, harmonikus környezet fogadja. Bátran ajánlom Mindazoknak, akik szeretnének végre pontot tenni életük nagy kérdéseire, problémáira. Erika segítségével választ kaphatunk jó néhány problémára, egyenes útra terelhetjük életünket. Én személy szerint a kezelés után mindig nagyon nyugodtnak éreztem magam. Köszönöm!

Barbi

Erikát ,gyermekem hisztije,elviselhetetlen dührohamai miatt kerestem fel. Mivel még kicsi,rajtam keresztül történt az oldás. Hihetetlen volt,de már másnap,az én ördögfióka kislányom egy tündérré változott,a régi énje már a múlté!!Nagyon köszönöm Erika!
Még hozzátenném,hogy azzal amivel a pszichológus,pszichiáter,neurólógus nagynevű szakemberek tehetetlenül álltak szembe,itt pusztán 2óra alatt helyére került minden!

Nóra

Fiammal látogattam el Erikához túlmozgás problémája miatt. Az iskolában állandó magatartásproblémái voltak mert nem tudott huzamosabb ideig egy helyben ülni. A magatartás osztályzata annak ellenére, hogy egyébként minden tartágyból kitűnő elérte a kettes / hármas osztályzatot. Mindössze egy foglalkozáson vett részt és most már ott tartunk hogy a magatartás osztályzata a négyes és ötös (!!!) között mozog. Otthon is egy tündéri kisemberré változott aki nyitott, érdeklődő kommunikatív és kompromisszumkész (ezek eddig nem minden esetben voltak elmondhatóak).
Nagyon köszönjük Erika!!!

Ildikó

Nagyon sok köszönettel tartozom Erikának, aki hozzáértő, kedves támogatásával sokat segített nekem gyógyulásomban. Alap betegségem a méhemen található mióma göbök voltak, amik olyan súlyos vérzési rendellenességet okoztak, hogy az orvosok már kilátásba helyezték, hogy kiveszik a méhem. Erikával többszöri kineziológiai oldás után olyan mély érzéseket sikerült a múltból előhívni, amik magyarázatot adtak a jelenben törénő viselkedési mintáimra. Ezen felismerések és Erika jó tanácsai alapján próbáltam meg változtatni az életemen és boldogan jelenthetem, hogy a múlt héten voltam UH vizsgálaton és az egyik 5cm-es miómám eltünt:-) és így egy komoly műtétet sikerült kivédeni. Én is, mint az előttem szólók jó szívvel tudom ajánlani Erikát mindenkinek. Köszönöm szépen!

Zsófia

Köszönöm, hogy vagy, és hogy ezt a hivatást választottad.

András

„Szeretném megköszönni, amit tettél velem, bármi is volt az 🙂 . Azóta határozottan jobban vagyok és a környezetemben is mindenki ezt mondja. Visszakaptam az életkedvem és az önbizalmam egy részét. Látom, hogy ….nélkül is van élet…
Alig várom már a következő alkalmat. 🙂

Melinda