Okos Békák Gyerek Tréning

Ahogy a felnőttek világában magasak a követelmények, úgy nincs ez másképp a gyermekek életében sem.

Egy-két generációval korábban, amikor még a  virtuális világ nem szippantotta be a társadalmat, a fiúk a focipályán rúgták a “bőrt”, a lányok fogócskáztak, vagy  ugráló iskolát játszottak a betonon. Délutánonként kulccsal a nyakunkban hazamentünk, és megcsináltuk a leckét, majd játszottunk még egy keveset.

Manapság reggel tömött kocsisorok kanyarognak az iskola felé vezető utakon.  Mindennapra jut egy edzés, vagy szakkör. Hétvégén játszóházban ugrálhatnak, vagy éppen egy zsúron ünnepelnek…csak éppen nincs idejük gyereknek lenni.

Feladatok, elvárások, felmérők, kiselőadások, sportversenyek, és még sorolhatnánk.

Feltesszük-e a kérdést, hogy kinek van erre a szüksége?

A gyereknek?

A szülőnek, aki mindezt nem kapta meg gyerekként?

Netán a szomszéd  “szuperzseni” gyerekével akarjuk tartani  a tempót?

És ekkor jön a hideg zuhany.

Fogadóórán közlik, hogy gyermekünk valami ordenáré dolgot tett az iskolában.

Vagy észrevesszük, hogy rágja a körmét, esetleg rémálmai vannak éjszakánként.

Reggelente hányingerre panaszkodik, és úgy kell “kikönyörögni” az ágyból.

Vajon lépést tud-e tartani a gyerekünk ezzel az irammal? Ne feledjük el, ők még csak gyerekek, nem “kis felnőttek”. Engedjük meg nekik, hogy tényleg azok lehessenek….gyerekek!

Az Okos Békák Gyerek Tréning segít a gyerekeknek emlékezni arra, amikor még örömmel és játékosan, nem pedig kényszerből és megfelelésből tanultak.

A tréningtől visszakapják mindazt a lelkesedést és belső ritmust, amit a hétköznapokban elvesztettek.

A 2 napos tréningen meditálunk, és stressz kezelési, valamint tanulást segítő gyakorlatokat tanulunk játékos formában.

A legideálisabb és legfogékonyabb korosztály, akik számára a tanfolyamot ajánlom, 6-12 éves kor.

Amennyiben szeretnéd gyermeked helyét biztosítani a következő Okos Békák Tréningre, alább megtalálod a részleteket:

 • Párkapcsolati tréning és wellness hétvége

  Párkapcsolati tréning és wellness hétvége

  Párkapcsolati coaching és wellness egyben! Azt gondolhatjuk, hogy a párkapcsolatunk magától működik. Az első években, a “kampány időszakban” még odafigyelünk egymásra, lessük a szerelmünk kívánságait, működik a kémia, pezseg a kapcsolat. Majd jönnek a hétköznapok. Összeköltözés, szorosabb elköteleződés, házasság. Megszületik az első közös gyermek, majd a következő és lassan... Tovább »

 • Milyen lenne az életed, ha túl lépnél a szülői és családi mintákon?

  Milyen lenne az életed, ha túl lépnél a szülői és családi mintákon?

  A májusi spirituális esténk 2019. május 16.-án, csütörtök este kerül megrendezésre 18-20:30-ig. Témánk: “Milyen lenne az életed, ha túl lépnél a szülői és családi mintákon?” Ezen az estén összegyűjtjük azokat a szülői és tágabb generációkból hozott hiedelmeket, amelyek leblokkolják az energiáinkat. Sok berögzült nézőpont alattomosan, tudattalanul működik... Tovább »

 • Önbizalmat és önértékelést építő reggeli workshop

  Önbizalmat és önértékelést építő reggeli workshop

  A júniusi reggeli workshopunk témája az önbizalom és önértékelés építése lesz. Időpont: 2019. június 7. péntek 8:30-11:30 -ig Helyszín: Érd, Bajcsy Zsilinszky út 116. A májusi reggelin arról beszélgettünk, hogy a mai korban nőként hányféle szerepkörben lavírozunk és hogy lehet megtalálni, megőrizni az egyensúlyt a munka és a magánélet között... Tovább »

 • Színezd át! kártya bemutató workshop

  Színezd át! kártya bemutató workshop

  Szeretettel invitállak, hogy megismerd a Színezd át! motivációs kártyák világát. Ez a kártyacsomag és a hozzá tartozó könyv egy modern coaching szemléletű eszköz, amivel megtalálhatod a saját válaszaidat és kapcsolatba léphetsz azokkal az erőforrásaiddal, amelyek ott vannak benned, csak elfelejtetted őket. A workshopon megismered a kártyák működését és lehetőséged van... Tovább »