ThetaHealing

viannameA ThetaHealing meditációs technikát Vianna Stibal alkotta meg 1995-ben, a saját személyes felépülésének ideje alatt. Eredeti könyve részletesen leírja történetét és a meditációs technika használatával történő kapcsolatát a Teremtővel. Vianna 2006-ig tökéletesítette magán a technikát, majd ezt követően elkezdte tanítani.

A ThetaHealing technika egy vizualizációs módszer, amely során az egyén bekapcsolódik a “végtelen térbe” (nevezhetjük Teremtőnek, Istennek, Szeretet energiának, Forrásnak, Univerzumnak) és ezáltal a theta agyhullám állapotába kerül. Ebben az állapotban könnyen felismerhetők azok a negatív gondolatok, beidegződések, amelyek gátolhatják az életünket. A felismerést követően lehetőségünk van “lecserélni”, pozitív, támogató nézőpontokra változtatni a korábbi meggyőződéseinket.

Ezt a theta állapotot egyébként naponta legalább kétszer mindenki eléri, a reggeli ébredés előtt és a mély alvás előtti ciklusban. Ebben az ellazult tudatállapotban elérhetővé válnak azok a tudatalatti tartalmak, irányító hitrendszerek, elfojtott érzelmi blokkok, melyek tudatosításával és elengedésével helyre állhat a belső harmónia.

Kutatások is bizonyítják, hogy a tudatalattinkban tárolt gondolati és viselkedési mintáink 85-90%-ban határozzák meg a döntéseinket, személyiségünket, miközben azt hisszük, hogy egy döntést tudatos megfontolásból hoztunk meg.

Fontos kitétel! Bár a ThetaHealing nevében benne van a Healing szó, ami gyógyulást, gyógyítást jelent, ez a technika nem ígér gyógyulást, és nem helyettesíti a hagyományos orvoslás eszközeit. Egészséges pszichéjű embereknek, önismereti célra ajánlott!

Ha többet szeretnél megtudni a ThetaHealing technikáról, látogass el a www.thetahealing.com oldalra.