Points Of You™

A Points of You™ eszközei olyan fotóterápiás képek, amelyek lehetővé teszik, hogy a kiválasztott képekben olvasva rálássunk a személyes nézőpontjainkra, a problémáink legmélyére, ezáltal válaszokat és új célokat fogalmazzunk meg.

A Points of You™ kifejlesztői Yaron Golan és Efrat Shani azt a célt tűzték ki maguk elé, hogy olyan eszközök szülessenek, melyek elősegítik a tiszta, világos és minőségi kommunikációt önmagunkkal és a környezetünkkel, új nézőpontokat adva világunk kiteljesítéséhez.

A coaching módszernek két eszköze van, a “The Coaching Game” és a “Punctum” kártyák.


 

The Coaching Game

A The Coaching Game egy 65 képből álló készlet, amely életünk minden területére kiterjedő kérdéseit járja körbe színes képekkel, fogalmakkal, történetekkel és idézetekkel.

A The Coaching Game használata speciális kapcsolatot ébreszt a témák, szavak, képek és kérdések között. A képek a jobb agyféltekénkre hatnak. Erősítve ezzel az intuíciónkat. A szavak, idézetek pedig a bal agyféltekénket tréningezik, ezzel a racionális énünket erősítve.
Ennek hatására lehetővé válik, hogy a minket érintő, foglalkoztató kérdés mélyére hatoljunk és tiszta, tudatos képet kapjunk az eszköz által biztosított új nézőpontok által.

 

Punctum

A Punctum 33 képet, fogalmat és kérdést tartalmazó kártyából álló csomag. A Punctum kártyákhoz magunk által választott fogalmakat és kérdéseket társíthatunk, ami segítségével a leginkább testhez álló megoldásokra bukkanhatunk!

Szeretettel várlak, hogy Te is megtapasztald a Points of You erőteljes hatását életed bármilyen megoldásra váró területén.