Access Bars

Access Consciousness® – Bars

Bars pontok32 energetikai pont van a fejünkön, amit ha gyengéden megérintenek, erőfeszítés nélkül el tudjuk engedni mindazt, ami miatt képtelenek vagyunk az el(be)fogadásra. Ezek a pontok tartalmazzák mindazokat a gondolatokat, korlátozó hiedelmeket, érzelmeket, amiket akár több száz! életünk során eltároltunk.

Elérkezettnek látod az időt, hogy elengedj mindent ilyen korlátozást a teljes felszabadulás és tudatosságod tágítása érdekében?

Akkor jó szívvel ajánlom ezt a kellemes, relaxálási lehetőséget, mellyel minden zavaró körülményt kipucolhatsz az elmédből, mely eddig akadályozta, hogy a legtudatosabban önmagad lehess és így teremtsd az életedet, teljességben, boldogságban, szabadságban.

A kezelés 1-1,5 órás, és fekvő helyzetben történik. A fejeden lévő reflexpontokat érintve kiürítheted a lomtárban akár évezredek óta begyűjtött szellemi, érzelmi, érzésbeli manipulációkat, melyek fenntartják az olyan illúziókat, mint pl.: hiány, válság, nem szeretnek, nem vagyok képes a saját életemet élni, nehéz az élet, nem tudok koncentrálni, nincs pénzem, nincs önbizalmam, stb.

Oldódnak a félelmek, gátlások, hitrendszeri blokkok, gondolati és érzelmi korlátok, tanulási-, koncentrációs problémák is. Leginkább a lehetőségeidet tágíthatod a módszer segítségével.

Fontos tudni, hogy a Bars relaxációs kezelés nem helyettesíti az orvosi beavatkozásokat. Nem ígér gyógyulást. Nem alkalmas diagnosztizálásra. Egészséges embereknek relaxációs lehetőségként választható!

Pár perces videó a Bars kezelésről: