Inspiráló reggeli Nőknek!


[vifblike]

Kedves Nőtársam!

Fényes Erika Ramóna vagyok. Önismereti- és életvezetési tanácsadó, párkapcsolati coach. Emellett feleség és két gyermek anyukája. Tudom, hogy nem egyszerű feladat megvalósítani a manapság olyan divatossá vált “énidőt”. Tudom, milyen mindennapi logisztikát igényel, hogy a munka mellett megoldjuk a gyerekek külön óráit, oda érjünk a fellépésükre, megsüssük a muffinokat az óvodai zsúrra és hadd ne folytassam a felsorolást!

 Ne hidd, hogy nekem mindig sikerül! Ne hidd, hogy nem borulok ki alkalomadtán. Ne gondold, hogy én szuperebb vagyok, mint Te. Dehogy vagyok. Viszont eldöntöttem, hogy én szeretném magam jól (is) érezni. Ha végig szenvedem a következő 15 évet, amíg felnőnek a gyerekeim, attól még ugyanúgy meg kell sütnöm a muffinokat. 🙂 Ha közben szenvedek, akkor egy jó adag bűntudatot és áldozatszerepet adok át a gyerekeimnek, amit én is kaptam a szüleimtől, és sok évembe telt ezt felismerni és letenni. Ezért figyelek az egyensúlyra. Ezt az egyensúlyt tanulnom kellett. Nem ment magától. Sokszor visszaestem a megszokott “szegény én” szerepeimbe, mire sikerült megerősödnöm. Nem az életem változott meg, hanem a hozzáállásom.

Célom, hogy ezt a szemléletet, nézőpontváltást, életigenlést és a 17 éven át összegyűjtött önismereti tapasztalataimat elméleti és gyakorlati módokon átadjam Neked is!  Szeretnélek inspirálni, hogy higgy magadban, merj nagyot álmodni, merj vállalkozni, állj bele a döntéseidbe, hagyj fel a kifogások gyártásával és vállald fel önmagad!

Szeretnék egy olyan támogató közösséget létrehozni, amelyben jól érezhetjük magunkat, kapcsolatokat építhetünk, fejleszthetjük a kompetenciáinkat, felismerhetjük az elnyomott, megélésre vágyó oldalainkat, hogy ezáltal még nagyobb hozzájárulás lehessünk önmagunk, családunk és a nagy egész részére is.

Ha szeretnél te is kapcsolódni, együtt nevetni, megismerni inspiráló nőket, akik már megtették első lépéseiket, gyakorlatias módszereket tanulni és mindezt egy isteni reggelivel, gőzölgő habos kávéval megkoronázni, akkor figyeld a weboldalamat és a Facebook oldalamat, mert hamarosan jönnek a részletek!

Az inspiráló reggelizős délelőttök májustól indulnak. Péntek reggelenként 8:30-11h között a környék hangulatos cukrászdáiban és kávézóiban.

Kérlek, hogy előzetesen jelezd, ha érdekel és írd meg, hogy melyik települést preferálnád. (A “Kapcsolat” menüpontban!)

Érd

Budaörs

Törökbálint

Százhalombatta

Biatorbágy

Újbuda

[vifblike]