Bemutatkozás

Üdvözöllek a honlapomon!

Fényes Erika Ramóna vagyok. A Színezd át! motivációs kártyajáték megalkotója. Nem utolsó sorban feleség és gyakorló édesanya.

Hiszem, hogy nincsenek véletlenek és, hogy okkal találtál rá az oldalamra. Ahogy abban is hiszek, hogy minden ember és minden találkozás hozzájárult ahhoz, aki most vagyok.

Az én önismereti utam 18 éve kezdődött és azóta is tart. Szerintem ezt az utat elkezdeni lehet, de befejezni nem nagyon.

Fejlődésem elején megismerkedtem a Reiki energetikai kezeléssel (2002). 2010-2012 között Várhidi Ilona segítségével elmélyültem a One Brain Kineziológiában. Később családállítást tanultam Dr. Arnold Polivka és Féderer Ágnes szárnyai alatt. Belekóstoltam a numerológiába is, hogy jobban megértsem önmagam. 2014-ben megismertem az Access Bars kezeléseket, majd a ThetaHealing technikát. Mindkét önfejlesztő módszert oktattam 2019-ig. Párkapcsolati coachingot Dr. Mészáros Ádámnál tanultam.

Amint láthatod, az elmúlt majdnem két évtized alatt rengeteg minden történt velem. Az önismereti utam legnagyobb ajándéka két gyermekem. Velük “élesben” gyakorolhatom a mindennapokban, hogy hol tartok és merre szeretnék fejlődni azért, hogy egy új mintát és könnyedebb életet adhassak nekik is.

Hiszem, hogy a megszerzett tudást és tapasztalatokat érdemes tovább adni. Megszületett bennem a vágy, hogy egy inspiráló eszközt alkossak, amiből akár napi szinten meríthetnek a hozzám hasonló úton lévők. Ez a Színezd át! motivációs kártyajáték. Az inspirációs csomagról minden információt itt találsz: szinezdat.hu

Tájékoztatlak, hogy az általam alkalmazott módszereket motivációd növelése, és az egyéni céljaid támogatása érdekében veheted igénybe. Kompetenciáim fizikai és mentális problémák diagnosztizálására, kezelésére a magyar jogszabályok alapján nem megengedettek! Köszönöm a megértésed!