unnamed (2)

Színezd át! kártya bemutató workshop

Szeretettel invitállak, hogy megismerd a Színezd át! motivációs kártyák világát. Ez a kártyacsomag és a hozzá tartozó könyv egy modern coaching szemléletű eszköz, amivel megtalálhatod a saját válaszaidat és kapcsolatba léphetsz azokkal az erőforrásaiddal, amelyek ott vannak benned, csak elfelejtetted őket. A workshopon megismered a kártyák működését és lehetőséged van... Tovább »
Dont-Worry-Be-Happy

Önbizalmat és önértékelést építő reggeli workshop

A júniusi reggeli workshopunk témája az önbizalom és önértékelés építése lesz. Időpont: 2019. június 7. péntek 8:30-11:30 -ig Helyszín: Érd, Bajcsy Zsilinszky út 116. A májusi reggelin arról beszélgettünk, hogy a mai korban nőként hányféle szerepkörben lavírozunk és hogy lehet megtalálni, megőrizni az egyensúlyt a munka és a magánélet között... Tovább »

Milyen lenne az életed, ha túl lépnél a szülői és családi mintákon?

A májusi spirituális esténk 2019. május 16.-án, csütörtök este kerül megrendezésre 18-20:30-ig. Témánk: “Milyen lenne az életed, ha túl lépnél a szülői és családi mintákon?” Ezen az estén összegyűjtjük azokat a szülői és tágabb generációkból hozott hiedelmeket, amelyek leblokkolják az energiáinkat. Sok berögzült nézőpont alattomosan, tudattalanul működik... Tovább »
Ősz, párkapcsolat

Párkapcsolati tréning és wellness hétvége

Párkapcsolati coaching és wellness egyben! Azt gondolhatjuk, hogy a párkapcsolatunk magától működik. Az első években, a “kampány időszakban” még odafigyelünk egymásra, lessük a szerelmünk kívánságait, működik a kémia, pezseg a kapcsolat. Majd jönnek a hétköznapok. Összeköltözés, szorosabb elköteleződés, házasság. Megszületik az első közös gyermek, majd a következő és lassan... Tovább »