Dont-Worry-Be-Happy

Önbizalmat és önértékelést építő reggeli workshop

A júniusi reggeli workshopunk témája az önbizalom és önértékelés építése lesz. Időpont: 2019. június 7. péntek 8:30-11:30 -ig Helyszín: Érd, Bajcsy Zsilinszky út 116. A májusi reggelin arról beszélgettünk, hogy a mai korban nőként hányféle szerepkörben lavírozunk és hogy lehet megtalálni, megőrizni az egyensúlyt a munka és a magánélet között... Tovább »
Ősz, párkapcsolat

Párkapcsolati tréning és wellness hétvége

Párkapcsolati coaching és wellness egyben! Azt gondolhatjuk, hogy a párkapcsolatunk magától működik. Az első években, a “kampány időszakban” még odafigyelünk egymásra, lessük a szerelmünk kívánságait, működik a kémia, pezseg a kapcsolat. Majd jönnek a hétköznapok. Összeköltözés, szorosabb elköteleződés, házasság. Megszületik az első közös gyermek, majd a következő és lassan... Tovább »
Szuper women

“Inspiráló reggeli Nőknek” workshop

Időpont: 2019. május 10. péntek 8:30-11 óráig Helyszín: Érd, Bajcsy Zsilinszky út 116. (a helyszín változás jogát fenntartjuk!) Létszám: max. 15 fő Hogyan teremtsünk egyensúlyt a női szerepeink és az anyaság között? Anyák napja alkalmából a női minőségeink és az anya szerepünk közötti harmónia megteremtéséről fogunk beszélgetni. Mit jelent... Tovább »